nieuws

Catering Club breidt directie uit met Rob Besseling

Catering 8664

Catering Club heeft per 1 juni 2016 Rob Besseling aangesteld als Directeur Business Development. In deze rol zal Rob zich onder meer bezighouden met het bepalen en realiseren van de visie op publiekscatering in de vernieuwde Amsterdam ArenA.

Catering Club breidt directie uit met Rob Besseling

Amsterdam ArenA heeft de ambitie uitgesproken om in 2020 het meest innovatieve stadion te zijn met een ultieme fanbeleving. Catering Club zal als strategisch partner van de Amsterdam ArenA haar bijdrage leveren aan deze ambitie.

Ervaren kracht
Rob Besseling (46) is een bekende in de Nederlandse Out-of- Home wereld. Hij heeft lang voor Coca-Cola gewerkt, waar hij o.a. Out-of- Home Directeur is geweest. Hierna heeft hij een aantal jaren bij FFC als Managing Director leiding gegeven aan de herpositionering van Kwalitaria. De laatste jaren is hij als consultant en ondernemer werkzaam in de markt, eerst als partner bij Branddoctors en sinds 2014 onder de vlag van de door hem opgerichte ‘Out of Home Company’, waarbij de nadruk op vernieuwing en innovatie ligt. Rob komt zelf graag in de ArenA, als bezoeker van wedstrijden van Ajax of het Nederlands elftal, of voor een concert.

Impuls aan ambitie
Directeur Hans van der Linden over de aanstelling van Rob: ‘Wij zijn trots dat we al 20 jaar een betrouwbare partner zijn van de Amsterdam ArenA, een multifunctioneel stadion dat hoogwaardige dienstverlening, state-of- the-art faciliteiten, veiligheid en optimale publieksbeleving als de belangrijkste strategische pijlers heeft. Met de ervaring en drive van Rob willen we vanuit Catering Club een extra impuls geven aan het realiseren van de ambitie van de Amsterdam ArenA. Rob brengt een ideale mix binnen van zowel ervaring in de wereld van food als beverage en heeft daarnaast een focus op vernieuwing, welke goed van pas komt bij het naar een volgend niveau brengen van grootschalige publiekscatering’.

Reageer op dit artikel