nieuws

Eurest serveert seizoenburgers van &samhoud

Catering 8977

Eurest gaat opnieuw samenwerken met &samhoud food. De cateraar introduceert vanaf nu elk seizoen een seizoenburger in al haar restaurants. De eerste seizoenburger is in alle restaurants van Eurest verkrijgbaar: de zomerse bonenburger.

Eurest serveert seizoenburgers van &samhoud

De bonenburger is ontwikkeld door Moshik Roth, tweesterrenchef bij restaurant &samhoud places. Roth staat bekend om zijn innovatieve producten van groente. ‘Steeds meer producten bevatten onnatuurlijke toevoegingen zoals kleur- en smaakstoffen. Ik probeer dit juist te beperken tot de hoogst nodige bewerkingen en geef de ruimte aan de kwaliteit van de groente’, aldus Roth.

Co-creatie Eurest en tweesterren chef

Hans Gijsen, productmanager bij Eurest over de samenwerking: ‘In de voorgaande jaren hebben we al eerder samengewerkt met &samhoud food en wij zijn enthousiast dat we opnieuw een mooi project gaan uitvoeren. 2016 is het jaar van de boon en daar spelen wij op in. De bonenburger wordt geserveerd op een maïsbol en heeft een Mexicaanse twist door de toevoeging van guacamole, tomatensalsa, rode ui en ijsbergsla. De bonenburger is voor € 2,75 verkrijgbaar op alle locaties van Eurest.

 

 

Reageer op dit artikel