nieuws

Le Credit Sportif partner van De Gezonde Sportkantine

Catering 7563

Kassaleverancier Le Credit Sportif gaat samenwerking met De Gezonde Sportkantine. Doel is om samen de gezonde keuze in de sportkantine te stimuleren. Le Credit Sportif kan voor gezonde sportkantines eenvoudig duidelijk maken dat de verkoop van gezonde producten niet hoeft te leiden tot verlies van omzet.

Le Credit Sportif partner van De Gezonde Sportkantine

Le Credit Sportif is partner van het project De Gezonde Sportkantine, een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht.

‘Het op orde hebben van je financiën en unzicht verkrijgen in omzet draagt bij aan een Gezonde Sportkantine voor iedere club of vereniging. Ik ben trots op Le Credit Sportif als nieuwe partner om verenigingen dit te kunnen bieden’, zegt Marjon Bachra, directeur Jongeren Op Gezond Gewicht.

Pieter de Jong, directeur Le Credit Sportif en Marjon Bachra, directeur Jongeren Op Gezond Gewicht zetten hun handtekening voor de samenwerking tijdens de inspiratiesessie van De Gezonde Sportkantine. Dit voorafgaand aan de 100m van Dafne Schippers tijdens het EK Atletiek in Amsterdam.

Ook financieel een gezonde kantine

Wij gaan deze samenwerking met Jongeren Op Gezond Gewicht aan omdat wij het belang inzien van een Gezonde Sportkantine. Samen met hen stimuleren wij de gezonde keuze in de sportkantine. Bovendien denken wij dat we met onze kassasystemen, kennis en ervaring verenigingen kunnen ondersteunen om een financieel gezonde sportkantine te creëren’, a;dis Pieter de Jong, directeur Le Credit Sportif.

Reageer op dit artikel