nieuws

Effektief neemt cateraar Tweetal over

Catering 6460

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep neemt per 1 oktober het Twentse cateringbedrijf Tweetal over. Tweetal catering blijft als zelfstandig label actief onder de paraplu van Effektief Groep. Ook de circa 300 medewerkers behouden hun baan.

Effektief neemt cateraar Tweetal over

De kantoor- en productielocatie in Almelo blijft tevens bestaan. Deze locatie gaat in de toekomst dienen als regiovestiging voor de Effektief Groep. De werkgelegenheid voor de circa 300 medewerkers blijft gewaarborgd.

Tweetal catering (1976) is gespecialiseerd in events en belevingsconcepten en onderscheidt zich door gezonde voeding aan te bieden, honderd procent gezond naar eigen zeggen.

‘Wij zien een toenemende behoefte aan gezonde voedingsconcepten voor bedrijven, scholen en events. Door de expertise van Tweetal te combineren met de slagvaardigheid en het netwerk van Effektief Groep, zien we meer dan voldoende mogelijkheden om Tweetal de komende 5 jaar in omzet te laten verdubbelen’, aldus Eric Minkhorst, de algemeen directeur van het cateringbedrijf.

Effektief Groep is een grote naam in eventschoonmaak en heeft klanten als Ziggo Dome en Koninklijk Theater Carré. Met deze overname gaat het bedrijf door de omzetgrens van 30 miljoen euro heen.

Reageer op dit artikel