nieuws

Eurest verlengt contract met LangeLand Ziekenhuis

Catering 4625

Het Zoetermeerse LangeLand Ziekenhuis kiest na bijna 25 jaar samenwerking opnieuw voor Eurest. Het ziekenhuis viel voor het nieuwe restaurantconcept waarbij bezoekers, patiënten en medewerkers voortaan in hetzelfde restaurant terecht kunnen. Het contract is aangegaan voor een periode van tien jaar.

Eurest verlengt contract met LangeLand Ziekenhuis

Gastvrijheid is het belangrijkste uitgangspunt binnen het nieuwe foodcontract. Om dat te realiseren is de indeling en de uitstraling van het restaurant volledig vernieuwd. Paz Campos Ponce, facilitair manager bij het LangeLand Ziekenhuis: ‘De verbouwing van het restaurant was de laatste stap in een vernieuwingsslag van het ziekenhuis. Waar het restaurant voorheen nog een apart gedeelte voor medewerkers en patiënten had met een redelijk gedateerde uitstraling, is het nu een frisse, gezellige ruimte met een gastvrij karakter.

Daarnaast is er ook veel aandacht voor een gezond en lekker assortiment. Het fruit is blijvend in prijs verlaagd en het aanbod is onder andere uitgebreid met een saladebar, maaltijdsalades, verse sappen en biologische soep. Op deze manier willen we onze gasten stimuleren om gezonde keuzes te maken.’

‘Weg uit sfeer van het ziekenhuis’

Eva Lucassen, strategisch relatiemanager bij Eurest: ‘Wij zijn er ontzettend trots op dat wij na 25 jaar bij het LangeLand Ziekenhuis nu een geheel nieuw restaurant mogen realiseren. Het vertrouwen in onze samenwerking is zo goed, dat wij de verbouwing hebben gefinancierd. Hierbij hebben wij continu voor ogen gehouden dat patiënten en medewerkers zich welkom voelen in het restaurant en het idee krijgen dat ze even weg zijn uit de sfeer van het ziekenhuis.

Daarom was het vooral belangrijk om een restaurant te creëren dat ruim, licht en knus aanvoelt. Het LangeLand Ziekenhuis is hiermee het meest gastvrije ziekenhuis uit de omgeving geworden.’

Gratis nieuwsbrief Misset Horeca

Niets missen van Missethoreca.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief; zo’n 23.000 horecaprofessionals gingen u al voor! Op vrijdag besteden we speciaal aandacht aan de cateringprofessional. Meld u hier aan >>

Reageer op dit artikel