nieuws

Vitam laat medewerkers bewegen voor Villa Pardoes

Catering 4320

Cateraar Vitam stimuleert de gezondheid van haar medewerkers door ze meer te laten bewegen. Hoe meer ze bewegen, hoe groter het bedrag dat Villa Pardoes krijgt gedoneerd van de cateraar.

Vitam laat medewerkers bewegen voor Villa Pardoes

Per kilometer die medewerkers buiten afleggen op de fiets of lopend, doneert Vitam een bijdrage aan Villa Pardoes. De kilometers worden geregistreerd door de app Fundrunner; een gratis app die de kilometers die een medewerker maakt tijdens het wandelen, fietsen of hardlopen omzet in een donatie voor het goede doel.

Om een donatie mogelijk te maken, is het wel vereist dat de medewerker zijn prestatie deelt op Facebook of Twitter.

Vitaliteit medewerkers

Vitaliteit speelt al enige tijd een belangrijke rol binnen Vitam. Niet alleen intern ontwikkelt Vitam een activiteitenplan om de vitaliteit van collega’s te verhogen, maar ook gasten worden gemotiveerd om meer te bewegen en te ontspannen.

Zo levert Vitam middels diverse activiteiten in het restaurant een bijdrage aan de fitte en vitale medewerker. Tevens wordt geïnvesteerd in een gezond, verantwoord en gevarieerd assortiment en worden gasten op positieve wijze verleid tot een gezonde keuze.

Steun voor Villa Pardoes

Vitam steunde Villa Pardoes al eerder met de Pardoes Salade. Een lekkere en verantwoorde salade (verschillende varianten) waarvan voor elke verkochte kilo een donatie werd gedaan aan Stichting Villa Pardoes. Later werd hier ook een smoothie aan toegevoegd.

Reageer op dit artikel