nieuws

Winnaars GFK Formule Award bekend

Catering 8578

Kwalitaria, Délifrance, Texaco en Hutten zijn de winnaars van de GfK Out of Home formule Awards 2016. Woensdag werd dit bekend gemaakt GfK en Out of Home Shops.

Winnaars GFK Formule Award bekend

68 foodformules werden door hun eigen gasten beoordeeld op gastvrijheid, kwaliteit, prijs en loyaliteit.

Segmenten

In het segment van fastservice scoort Kwalitaria op alle punten hoog. Délifrance scoort punten in het segment Coffee & Luncg. In het segment On the Move komt Texaco het beste uit de bus, mede door de uitrol van haar nieuwe ‘Go Fresh’ formule. In het segment At Work krijgt Hutten de beste beoordeling. Hutten schoort op gastvrijheid van de medewerkers.

‘De beste OOH Formule van 2016’

Net als voorgaande jaren heeft onderzoeksbureau GfK een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de waardering door de gasten van diverse foodformules binnen vier segmenten. Het gaat in totaal om gasten van ruim zestig organisaties. Zij geven een rapportcijfer voor twintig criteria. De organisatie met het hoogste overall rapportcijfer ontvangt de befaamde beker en mag zich ‘De beste OOH Formule van 2016’ binnen zijn segment noemen.

Altijd op de hoogte van het laatste horecanieuws!

Niets missen van Missethoreca.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief; zo’n 23.000 horecaprofessionals gingen u al voor! Op vrijdag besteden we speciaal aandacht aan de cateringprofessional. Meld u hier aan >>

Reageer op dit artikel