nieuws

Jeroen Marré Beste Opdrachtgever Catering

Catering 5525

Jeroen Marré Manager Facility Management bij RTL is winnaar geworden van het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering. Dit is op 18 januari tijdens het Galloway Charity Diner dat plaats vond tijdens het vakevent Facility for Future in de Brabanthallen, bekendgemaakt.

Jeroen Marré Beste Opdrachtgever Catering

Marré ontving de award uit handen van jurylid en Veneca-voorzitter Hans Rijnierse die de RTL-manager omschreef als een voorbeeld voor andere opdrachtgevers in Nederland. De jury is onder de indruk van het enorme vertrouwen dat Marré heeft in de cateraar. RTL en cateraar PDX Services ondertekenden een contract voor onbepaalde tijd. Rijnierse: ‘Beide partijen zijn een langdurige relatie met elkaar aangegaan. Iedere cateraar zou willen dat hij zo veel vertrouwen kreeg van zijn opdrachtgever.’

Belang van goede voeding

‘Het belang van gezonde voeding in een perfecte ambiance als een instrument voor het verhogen van de medewerkers- en klanttevredenheid, het terugdringen van ziekteverzuim en verhogen van de arbeidsproductiviteit, wordt door deze nieuwe competitie onderstreept’, aldus de jury. De overige genomineerde opdrachtgevers waren: Twan Burgers, Facility Manager bij ABN AMRO Commercial Finance, cateraar Appèl; Annet de Haas, Hoofd Location Facilities bij Wageningen UR, cateraar Cormet en andere; Steyn van Hamersveld, Hoofd Faciliteiten van VPRO, VARA/ BNN en NTR, catering in eigen beheer.

Het Galloway Charity Diner, waarvan de opbrengst naar de Stichting Voedselbanken Nederland gaat, werd bereid door zes chefs van verschillende cateraars: Evert van Berkel (ISS), Francisco van Duin (Sodexo), Arie Hanssen (Brabanthallen), Kenny van Herpen (We Canteen), Damien Taylor (Hutten) en Karel van Tiel (Albron).

Reageer op dit artikel