nieuws

Vy Vieu maakt Lekkerste Broodje Catering

Catering 5906

Vy Vieu, werkzaam bij HMS Host won met haar broodje ‘Pink Lady’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’ in de categorie Catering’. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van cateringbedrijven.

Vy Vieu maakt Lekkerste Broodje Catering

Roze kleuren en bloemen is niet het eerste waar je aan denkt bij ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’. Toch was de combinatie die Vy had samengesteld fantastisch van smaak. Ingrediënten zoals shio so purpe leafs, vijgen en poeder van rode biet gaven dit broodje een evenwichtige en gedurfde smaak.

De tweede plaats was voor Jeffrey Reijnen van Hutten Catering uit Veghel, met de creatie Van Hollandse Bodem en Erwin Hendriks van Noord Holland Catering uit Oosterhuizen, met de creatie Broodje paling/worst 2017 ging er met de derde prijs vandoor.

Opdracht van de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering’ is het ter plaatse bereiden en serveren van vijf identieke warme of koude belegde broodcreaties. Aan de wedstrijd deden zestien finalisten mee. De wedstrijd is een initiatief van Stichting De Lekkerste Wedstrijden.

Reageer op dit artikel