nieuws

Bakx & Meijer nieuwe cateringpartner Spoorwegmuseum

Catering 4392

Het Spoorwegmuseum is een samenwerking aangegaan met cateraar Bakx & Meijer. Bakx & Meijer is geen onbekende in de Utrechtse evenementenwereld.

Bakx & Meijer nieuwe cateringpartner Spoorwegmuseum
Senior sales manager Menno Tielemans (r) en Thijs Bakx in hun nopjes met de ondertekening van het contract.

Senior sales manager Menno Tielemans: ‘Als Utrechts museum hebben we een voorkeur voor samenwerking met Utrechtse partners, dat zorgt voor korte lijnen en flexibiliteit. Daarnaast is Bakx & Meijer een creatief bedrijf en sterk in de persoonlijke benadering. Dat past erg goed bij Het Spoorwegmuseum.’

Het Spoorwegmuseum werkt voor de catering van zakelijke partijen al samen met Vermaat Catering en Maison Van den Boer. Bakx & Meijer is een welkome aanvulling op het aanbod. Menno Tielemans: ‘Zakelijke ontvangsten vragen steeds vaker om een minder formele uitstraling. De festivalachtige sfeer die Bakx & Meijer kan neerzetten past goed bij onze industriële omgeving. Ze staan bekend om hun eigentijdse en creatieve benadering van zakelijke partijen en vallen op door hun enthousiaste en frisse manier van werken. Een echte aanwinst voor het Spoorwegmuseum.’

Streetfood- of festivaluitstraling

Thijs Bakx startte het cateringbedrijf in 2009 met zijn compagnon Sebastiaan Meijer. Na het vertrek van Meijer bleef de naam onveranderd, het serviceniveau onverminderd hoog. Bakx: ‘Kwaliteit, flexibiliteit en service vormen in ons werk de rode draad, maar dat geldt voor alle cateraars. Waar wij ons in onderscheiden is dat we het net even anders doen dan andere partijen. We zoeken altijd naar een andere insteek. Sfeer is belangrijk, informeel maar toch zakelijk. Met een streetfood- of festivaluitstraling bijvoorbeeld geef je de gasten een gevoel mee van ‘ik blijf nog even hangen’. Tevreden opdrachtgevers en blije gasten, dat is waar we het bij Bakx & Meijer voor doen.’

Reageer op dit artikel