nieuws

vHMN en foodcare professionals lanceren nieuwe vereniging

Catering 4066

Een nieuwe branchevereniging rond gastvrijheid en eten en drinken in de zorg ziet op 14 maart, de eerste dag van Zorgtotaal, het levenslicht. De vereniging komt voort uit foodcare professionals en Vereniging Hospitality Management Nederland (vHMN).

vHMN en foodcare professionals lanceren nieuwe vereniging

Gastvrijheidsentertrainer Milo Berlijn onthult op 14 maart om 11.45 uur op Zorgtotaal de nieuwe naam. Dat gebeurt op het DoSocial Terras in Hal 7 van het beursgebouw. Ook lanceert Berlijn het tijdschrift en de academie van de nieuwe organisatie.

Eigen academie als belangrijke pijler

De nieuwe vereniging richt zich op gastvrijheidsmedewerkers, koks, leidinggevenden en managers en heeft de ambitie om de gastvrijheid en het eten en drinken in de zorg naar een hoger plan te tillen,  het werken in de zorg leuker te maken en het niveau van de dienstverlening te verhogen. Een van de belangrijke pijlers onder die ambitie is een eigen academie.

Aansprekende activiteiten

Bij de start zijn al bijna 200 professionals en meer dan 50 bedrijven als lid aangesloten, maar de vereniging mikt op meer. Bij de lancering op Zorgtotaal verschijnt ook de eerste uitgave van het eigen magazine en een aansprekend activiteitenprogramma met onder meer bedrijfsbezoeken, regioactiviteiten, landelijke bijeenkomsten en het evenement de Dag van de Gastvrijheid.

Reageer op dit artikel