nieuws

Inschrijving 24Kitchen Food Truck Awards geopend

Catering 3883

24Kitchen organiseert dit jaar voor de derde keer de 24Kitchen Food Truck Awards. Het Foodnetwork gaat hierbij op zoek naar de beste foodtruck van Nederland, gekozen door onze professionele jury en het publiek.

Inschrijving 24Kitchen Food Truck Awards geopend

De Food Truck Awards van 24Kitchen staan dit jaar in het teken van simpelweg: wie heeft de beste? Waar in eerdere edities diverse categorieën waren, wordt nu gekeken naar de beste food truck op het gebied van smaak, service en originaliteit.

Jury kiest 24 trucks

Elke truck in Nederland kan zich opgeven voor de awards. De professionele jury Food Truckzal uiteindelijk 24 genomineerde trucks kiezen. Vervolgens gaan zowel de jury als het grote publiek proeven om een stem uit te brengen op de beste food truck van Nederland.

Stemmen via site

Nadat de inschrijfperiode voorbij is gaat de 24Kitchen jury in beraad en worden de 24 genomineerden bekendgemaakt. Hierna kan het stemmen kan beginnen. Een deelnemende food truck kan je iedereen oproepen te stemmen via de site van de awards. Iedereen mag maximaal 1 stem  uitbrengen.

Lees ook: Bollyfoods wint 1e Food Trucks Awards

Bekendmaking winnaars Food Truck Awards

Inschrijven kan hier en kan tot en met 18 mei. Op 1 juni maakt 24Kitchen de 24 genomineerde trucks bekend en vanaf dan kan iedereen stemmen tot en met 26 juni. Na deze datum worden de winnaars van zowel de publieks- als de juryprijs gekozen.

Reageer op dit artikel