MingleMush: mengelmoes van entertainment, eten en drinken

MingleMush: mengelmoes van entertainment, eten en drinken

Food & mood hall MingleMush is geopend aan het Anna van Buerenplein 712. Een karavaan van (muzikaal) entertainment, eten en drinken vestigt zich hiermee aan de oostkant van Den Haag Centraal station. Vijftien wereldse foodstands, drie bars, terrassen, arcadespellen, een bibliotheek en podium vinden elkaar onder één dak. De programmering combineert borrels, live bands, events, spoken word, lezingen en singer-songwriters.

Per toeval stuiten de ondernemers van MingleMush op het pand naast Den Haag Centraal. Vanuit daar ontstaat het idee voor een nieuwe plek. Een plek voor Hagenezen en bezoekers van de hofstad. De plek om te ontmoeten, bij te praten, gerechten uit alle windstreken te eten, borrels te drinken, te ontspannen, een boek te lezen, (live)muziek te luisteren, te werken, te daten of even tijd te vergeten. Een smeltkroes van concepten, een mengelmoes, een MingleMush.

Mingle Mush: Good food & good mood

Food & mood hall MingleMush verenigt alle gezichten van hospitality in een open hal (1.600 m2) en op verschillende terrassen. Kasten rond een zitkuil puilen - door een samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek - uit van het leeswerk. Vijftien foodstands vormen samen een culinair tripje rond de wereld. Op de vide die binnen de ruimte geplaatst is, ligt een gamehall met verschillende arcadespellen. En het podium in de hal brengt een programmering van o.a. live bands, spoken word, Dj’s, lezingen en singer-songwriters.

Foodstands met kwalitatieve gerechtjes

Foodies

Een art wall zorgt voor Instagramwaardige momenten

urbanart wall