De bijna 80 meetingprofessionals dineerden op het podium van de grootste theaterzaal van Nederland, waarbij vitaliteit en hedendaagse ontwikkeling van high-end presentaties centraal stonden. 'Vitaliteit is een belangrijk onderdeel voor World Forum tijdens de congressen die wij hosten. Bij ieder congres wordt er actief een vitaliteitsprogramma aangeboden. Bij IAPCO EDGE is dit ook doorgezet in het diner waarbij wij hebben laten zien dat gezond eten ook verrassend anders kan zijn'”, aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager World Forum The Hague.
Culinaire presentatie van Friedjof Kempenaar
De avond werd culinair gepresenteerd door chef-kok Friedjof Kempenaar. Het programma liet zich het beste omschrijven met de kenmerken: High End Cuisine, kraakvers, gezond, vitaal, unieke presentaties en sensationele smaakcombinaties!
Zo werden de gasten bij ontvangst getrakteerd op een Power Boost cocktail van de No Wa(y)ste! Bar met een selectie van afgekeurde ingrediënten als ‘modellen’. En was er de Urban Farming moestuin met een verrassende vegan grill met bloemkool van ’t spit, doorspekt met een ‘Grand Cru’ proeverij van Hollandse tomaat