artikel

Fotoverslag 2006

Fastfood

De prijzen zijn uitgereikt, het feest kan nu pas echt beginnen. De Gebroeders Ko, bekend van de ‘stuiterhit’ Boten Anna en de branchesong Broodje Frikadel, zorgen voor een spetterend feest.De winnaars van Verhage Fastfood Kort Ambacht gaan in polonaise over het podium. De Gebroeders Ko volgen.De aanwezigen zingen mee met de snacktopper Broodje Frikandel en de recente hit, Boten Anna.Marriëlle en Richard Groeneweg geven weer het voorbeeld. De zaal reageert enthousiast.Even een moment van rust. Marriëlle Groeneweg leest de zojuist uitgedeelde Top-100-editie van Snackkoerier…….……en dan weer feesten, feesten en nog eens feesten.Medewerkers van de beste cafetaria van het land poseren voor de fotografen. Kort Ambacht is wereldnieuws in de Nederlandse cafetariabranche.Wat? Kan cafetariapersoneel niet feesten? In Den Bosch wordt het tegendeel bewezen.Danny Rook sleept de verrassingsdoos naar het midden van het podium. De doos zit vol met nieuwe vakkranten van Snackkoerier.De nieuwe Snackkoerier met daarin alles over de Cafetaria Top-100 vindt gretig aftrek bij het publiek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels