artikel

Geur en smaak verantwoord frituren

Fastfood

Het ruikt anders: Een veel gemaakte opmerking is dat de geur van vloeibaar frituurvet anders ruikt. Dit is sterk afhankelijk van het type vet dat wordt gebruikt. Door vast te houden aan de initiële grondstof (bijv. palm vast à palm vloeibaar) worden geurverschillen tot een minimum beperkt. (vraag uw vetleverancier naar de initiële grondstof) Smaakbeleving: […]

Het ruikt anders:

Een veel gemaakte opmerking is dat de geur van vloeibaar frituurvet anders ruikt. Dit is sterk afhankelijk van het type vet dat wordt gebruikt. Door vast te houden aan de initiële grondstof (bijv. palm vast à palm vloeibaar) worden geurverschillen tot een minimum beperkt. (vraag uw vetleverancier naar de initiële grondstof)

Smaakbeleving:

Vloeibare frituurvetten stollen niet en hebben door hun samenstelling een beter smeltgedrag in de mond, waardoor de smaak en kwaliteit van de producten langer gegarandeerd zijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels