artikel

Logistiek verantwoord frituren

Fastfood

Opslag: De vloeibare producten worden in andere verpakkingsmaterialen vervoerd. De meest voorkomende methoden zijn: emmers, bag-in-box, can-in-boxen en cans. Dit leidt tot andere opslagvolumes en een aangepast voorraadbeheer. Leveringsfrequentie: Er bestaat een kans dat uw leveringsfrequentie aangepast dient te worden aan uw ververstijd en/of opslagcapaciteit.

Opslag:

De vloeibare producten worden in andere verpakkingsmaterialen vervoerd. De meest voorkomende methoden zijn: emmers, bag-in-box, can-in-boxen en cans. Dit leidt tot andere opslagvolumes en een aangepast voorraadbeheer.

Leveringsfrequentie:

Er bestaat een kans dat uw leveringsfrequentie aangepast dient te worden aan uw ververstijd en/of opslagcapaciteit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels