artikel

Werkwijze verantwoord frituren

Fastfood

Verversgemak: Het filteren, doorpompen en verversen gaat eenvoudiger en sneller met vloeibaar frituurvet omdat voorsmelten niet meer nodig is. Dit verversgemak komt vooral naar voren wanneer u een bakwand met een koude zone heeft. Minder bedrijfsrisico: Omdat voorsmelten niet meer nodig is, hoeft er geen heet vet getransporteerd te worden. Hierdoor loopt u minder bedrijfsrisico’s […]

Verversgemak:

Het filteren, doorpompen en verversen gaat eenvoudiger en sneller met vloeibaar frituurvet omdat voorsmelten niet meer nodig is. Dit verversgemak komt vooral naar voren wanneer u een bakwand met een koude zone heeft.

Minder bedrijfsrisico:

Omdat voorsmelten niet meer nodig is, hoeft er geen heet vet getransporteerd te worden. Hierdoor loopt u minder bedrijfsrisico’s zoals rugklachten in verband met zwaar tillen en gevaar op brandwonden.

Energieverbruik:

Omdat vloeibaar frituurvet bij kamertemperatuur te verwerken is, betekent dit dat het zonder opstoken te filteren en te verversen is. Dit zorgt voor een lager energieverbruik.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels