artikel

Werkwijze verantwoord frituren

Fastfood

Verversgemak: Het filteren, doorpompen en verversen gaat eenvoudiger en sneller met vloeibaar frituurvet omdat voorsmelten niet meer nodig is. Dit verversgemak komt vooral naar voren wanneer u een bakwand met een koude zone heeft. Minder bedrijfsrisico: Omdat voorsmelten niet meer nodig is, hoeft er geen heet vet getransporteerd te worden. Hierdoor loopt u minder bedrijfsrisico’s […]

Verversgemak:

Het filteren, doorpompen en verversen gaat eenvoudiger en sneller met vloeibaar frituurvet omdat voorsmelten niet meer nodig is. Dit verversgemak komt vooral naar voren wanneer u een bakwand met een koude zone heeft.

Minder bedrijfsrisico:

Omdat voorsmelten niet meer nodig is, hoeft er geen heet vet getransporteerd te worden. Hierdoor loopt u minder bedrijfsrisico’s zoals rugklachten in verband met zwaar tillen en gevaar op brandwonden.

Energieverbruik:

Omdat vloeibaar frituurvet bij kamertemperatuur te verwerken is, betekent dit dat het zonder opstoken te filteren en te verversen is. Dit zorgt voor een lager energieverbruik.

Reageer op dit artikel