artikel

Reacties zijn welkom

Fastfood

Over de uitslag van deze ranglijst wordt niet gecorrespondeerd. Dat klinkt niet aardig maar over de Top-100 is geen correspondentie mogelijk. Het is voor ons eenvoudig onmogelijk om iedereen, of die nu de ranglijst haalde of niet, te woord te staan, te mailen of te schrijven. Reageren op deze ranglijst mag natuurlijk wel. Stuur een […]

Over de uitslag van deze ranglijst wordt niet gecorrespondeerd. Dat klinkt niet aardig maar over de Top-100 is geen correspondentie mogelijk. Het is voor ons eenvoudig onmogelijk om iedereen, of die nu de ranglijst haalde of niet, te woord te staan, te mailen of te schrijven.

Reageren op deze ranglijst mag natuurlijk wel. Stuur een email naar de redactie. Uit deze reacties maken we een selectie en daaraan zal redactionele aandacht worden gegeven in het blad of op onze website www.snackkoerier.nl.