artikel

Winnaar Hygiëne Award: Snackpoint Knoors

Fastfood

snackpoint knoorsJe kunt zeggen dat Snackpoint Knoors twee plaatsen is gezakt ten opzichte van vorig jaar. Je kunt ook zeggen dat Knoors het enige bedrijf is – de winnaar buiten beschouwing gelaten – die zijn top-5 klassering weet te behouden. Wij steunen het laatste, omdat we weten hoe moeilijk het is om een toppositie vast te houden. Tel daarbij op dat Knoors in de eerste editie 11 werd, en je weet genoeg.

Raymond Knoors en Cindy Ebben gaan overigens niet zonder beker naar huis. De Hygiëne Award gaat mee naar Zuid-Limburg en deze is meer dan verdiend. Bij deze Snackpoint kun je zogezegd van de vloer eten. Gewoon brandschoon, zoals we ieder jaar kunnen constateren.

Wat kunnen we verder nog melden? Het aanbod van goede producten en mooie menu’s, op vriendelijke wijze aan de man gebracht. Een degelijk topbedrijf, misschien wel iets te degelijk. Maar dat is gezien de ligging van het bedrijf, in het dorp Berg aan de Maas, wat moeilijk te doorbreken.Misschien zitten de klanten van Snackpoint Knoors niet zo op vernieuwingen te wachten.

Cindy Ebben en Raymond Knoors, gefeliciteerd met de Award en met de behaalde vierde plaats.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels