artikel

Snackkoerier 4

Fastfood

Snackkoerier 4

Snackkoerier 4

Een dijk van een ijsje

Na twee jaar vanuit een verkoopwagen softijs, slush en shakes te hebben verkocht, betret Cor van Amersfoort een wel heel opvallende paddenstoelvormige kiosk op de dijk in Boven Leeuwen. ‘Via internet heb ik die in Polen gevonden.’

IJsbeurs vol vernieuwingen

Het IJscentrum gaat de wedstrijden om de Gouden IJsspatel en IJscoupe organiseren. Volgens coordinator Jacques Vos wordt het IJscentrum nog meer het kenniscentrum van de branche.

Niet meer ‘snackbar op de hoek’

Gert-Jan Bakker verbouwde zijn Genemuidense snackbar tot een modern ogende cafetaria en sloot zich mei 2007 aan bij Kwalitaria. Sindsdien plust hij meer dan 10 procent.

Hygiënecode vereenvoudigd

Uitgangspunt van de nieuwe Hygiënecode is het waarborgen van de voedselveiligheid in de horeca en tegelijkertijd het verminderen van de administratie lastendruk bij ondernemers.