artikel

Snackkoerier 7

Fastfood

Snackkoerier 7

Snackkoerier 7

Brug op slot voor behoud extra omzet

Berend Baanstra, eigenaar van snackbar de Ruif in Delfstrahuizen staat klaar om de brug van zijn dorp af te sluiten. Met andere middenstanders voert hij actie, omdat de brug van 12.00 tot 13.00 en 16.15 tot 17.15 uur niet meer gesloten blijft voor de pleziervaart die dan doorvaart. “We missen in dat geval de omzet van mensen die door de gesloten brug het dorp ingaan voor een hapje of een ijsje.”

Inschrijving Top-100 van start

Vandaag, 11 april 2008, start de inschrijftermijn van Snackkoeriers Cafetaria Top-100. Alle cafetariaondernemers van Nederland kunnen zich opgeven voor de balngrijkste wedstrijd voor de cafetariabranche.

Waters nog geen hardlopers

De consumptie van mineraal- en bronwater is sinds 2002 behoorlijk gestegen. En waters met een smaakje worden populairder. Maar vooralsnog zijn watertjes binnen het fastservicesegment geen toppers.

Extraatje pakken met smoothies

Vers, gezond en beleving. De fastfoodsector is volop bezig met daarop in te spelen. Smoothies zijn, naast frisse salades, een goede manier om dit in te vullen, ontdekt nu ook de cafetariabranche.