artikel

Fotoverslag Cafetaria Top-100

Fastfood

In een bomvolle zaal in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch werd maandagmiddag de Cafetaria Top100 bekend gemaakt. Een bijeenkomst met veel gezelligheid, emotie en natuurlijk louter vrolijke gezichten. In een uitgebreid fotoverslag nemen we u mee naar de spectaculaire bekendmaking van de honderd beste cafetaria’s van ons land. Hierbij het eerste fotoverslag.De Cafetaria Top-100 is inmiddels een begrip geworden in de branche, getuige de professionele aanpak van het evenement.Iets voor 15.00 uur. De spanning stijgt en is op de gezichten van de bezoekers af te lezen.Angela Rikken van Cafetaria Rikken in Groesbeek is blij met de Marketing Award. Met dank aan de veelbesproken jaarlijkse frikadellenwedstrijd. Marketingfenomeen Cora van Mora kijkt bewonderd toe.Presentator Danny Rook en Cora van Mora juichen voor Raymond Knoors van Snackpoint Knoors in Berg aan de Maas. Knoors veegt elke dag de vloer schoon en verwijdert kruimels uit de vitrine. Condensdruppels in de vitrine krijgen bij Knoors geen kans. HACCP met grote hoofdletters!Patrick Nieuwveld van Snackcorner Nieuwveld in Hoogvliet neemt de Gastvriendelijkheid Award in ontvangst. Service with a smile! Danny Rook en Cora van Mora amuseren zich opperbest met deze gastvriendelijkheidtopper.Marianne Weber zorgt voor enige ontspanning met enkele Hollandse meezingers. De zaal amuseerde zich prima.Joop Verhage, grote man van Verhage Fast Food, als Frans Bauer vormt een vermakelijk duo met Marianne Weber. Wat Joop dan nog niet weet is dat Verhage met de hoofdprijs aan de haal gaat.Snackshop King Lao uit Lisse schiet door van plaats elf naar drie. KHN-voorman Jeu Claes is onder de indruk van de Chinese vakmanschap. ‘Een voorbeeld voor de hele branche’.Peter van der Blom van Plaza de Pitstop in Den Hoorn legt uit dat zijn personeel verantwoordelijk is voor de forse stijging van plaats vijftien naar twee. Het jaar ervoor daalde de cafetaria nog van twee naar vijftien. Daar was het personeel overigens ook verantwoordelijk voor. ‘Het artikel over die daling heb ik uitgeknipt, op ooghoogte opgehangen en het personeel ermee geconfronteerd. Ze waren er ziek van’. De actie sloeg aan en Plaza de Pitstop behoort weer tot de absolute cafetariatop.De grote winnaars van de Cafetaria Top-100 2006. Richard en Marriëlle Groeneweg pakken met hun bedrijf Verhage Fastfood Kort Ambacht in Zwijndrecht de complete sector in. Ze komen nieuw binnen op één en volgens kenners hebben we hier te maken met dé cafetaria van de toekomst. De jury is lyrisch: vers, gezond, fris, lekker, jong, gastvrij, enthousiast en oprecht. Zwijndrecht heeft er een attractie bij!

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels