artikel

Snackkoerier 8

Fastfood

Snackkoerier 8

Snackkoerier 8

Dappere klant grijpt overvaller

Hij hoorde geschreeuw en dacht geen seconde na. John Sablerolle, klant van snackbar ‘t Huuske in Leidschendam, ging meteen achter de gewapende overvaller aan. Hierdoor konden de dader en zijn kompanen worden opgepakt.

Prijs als wapen tegen crisis

Met harde prijsacties weten de fastserviceketens in Amerika gasten aan zich te binden. Ook in Nederland wordt dit ‘wapen’ vaker ingezet.

Liefde rijst als een komeet

Het lijkt wel een film. Twee ondernemers bij één keten worden verliefd op elkaar en openen samen een zaak. Nancy Couwenberg van Kwalitaria De Frietkraam in Mill en Ben Ruwiel van Kwalitaria Waardhuizen in Amstelveen verging het zo. Hun liefdesbaby heet Kwalitaria De Komeet en staat in Uden.

Verhuizing pakt goed uit

Hilbrand Arends stak de straat over met snack- en broodjeshuis Jongman in Assen. Hij investeerde fors in een nieuwe cafetaria, want de ondernemer vindt zichzelf te jong om te stoppen. Bovendien heeft hij een opvolgers in zijn 20-jarige zoon Johan.