artikel

Snackkoerier 19

Fastfood

Snackkoerier 19

Snackkoerier 19

Opbrengst inzameling frituurpannen naar goed doel

Bij Verhage Floriande zijn 167 frituurpannen ingeleverd in ruil voor een familiebox patat en een knijpfles light fritessaus. Marco en Gisela Honsbeek maken in ruil voor de pannen €1000,- over naar Kika.

Vitrine is te logistiek ingericht

Het is de stellige overtuiging van Henk van Dijk, tot voor kort unit manager vers bij supermarktketen Plus en nu zelfstandig versadviseur. Hij vindt vitrines in snackbars te logistiek ingericht. De nadruk moet komen op bereiding en de gegarneerde maaltijd.

Bio-boer start cafetaria

Ko van Twillert, de man achter de biologische boerderij Ko-kalf en de Weiderijck-kroket, begint een biologische cafetaria in Wezep. Topkwaliteit moet de gasten naar het bedrijf trekken.

Visitekaartje of overbodig ding

Twee stellingen: ‘De vitrine is het visitekaartje van je bedrijf’en ‘De Vitrine is overbodig in de cafetaria’. Over de rol van de vitrine blijven de meningen verdeeld.