artikel

Snackkoerier24

Fastfood

Snackkoerier23

Snackkoerier24

Zwarte band geeft voorkeur aan goudgeel

Alsof hij nooit anders doet, schept oud-wereldkampioen judo Dennis van der Geest een portie frites in het vet bij Eetpaleis ‘t Vosje. Van der Geest loste zo zijn belofte in die hij deed aan de winnaar van MVO Award voor Verantwoord Frituren.

Crisis pareren met acties

De fastservicesector toont zich enorm strijdlustig. Als een van de weinige geledingen binnen de horeca wordt de crisis met grof geschut afgeweerd.

Ambachtelijke patat goed voor imago

Friet is de meest gegeten snack in Nederland. Maar waar komde goudgeel gefrituurde aardappelstaafjes nu werkelijk vandaag? En wanneer raakte Nederland verslingerd aan frietjes? Het is te lezen in Het Grote Frietboek van auteur Ellen Scholtens.

Veelzijdige gastentrekker

Gegrilde kip verkopen in een cafetaria. Verhage doet het ketenwijd. Het is niet in alle zaken een hardloper, maar de kip zorgt voor extra gasten en is bovendien goed voor het imago.