artikel

Snackkoerier 4

Fastfood

Snackkoerier 4

Snackkoerier 4

New York Pizza wil ook duurzaam zijn

New York Pizza profileerde zich de laatste jaren als Damn Tasty! Oprichter Philippe Vorst: ‘We moeten nu laten zien dat we onze pizza’s vers bereiden en ook duurzaam zijn. Het maakt ons minder vakbaar voor concurrentie.’

Betere speeltjes, prijs telt

Meer variatie, beter speelgoed en als het kan voor dezelfde lage prijs. McDonald’s bedacht het, maar inmiddels is de kidbox tevens in de cafetaria niet meer weg te denken. De box en met name de bijgevoegde speeltjes hebben een flinke upgrade ondergaan.

Beckers wil cafetaria en frietkot ademen

De gevleugelde uitdrukking ‘Lekkers van Beckers’ leek in vergetelheid te raken. Sinds vorig jaar timmert de uitvinder van de frikandel weer volop aan de weg. ‘We waren misschien niet zo zichtbaar, maar Beckers is nog steeds een heel sterk merk.’

Volvet versus superlight

Wat zijn de trends in sauzen? De vraag naar biologisch en verantwoord groeit, ook gezondheid blijft een sleutelwoord. Tevens is er een duidelijke hang naar volle smaken. Kortom, niks zo grillig als de klant.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels