artikel

Snackkoerier 5

Fastfood

Snackkoerier 5

Snackkoerier 5

Vereniging ijsbereiders groeit als kool

De vanuit coöperatie Veco-ijs opgerichte Vereniging van Ambachtelijk Ijsbereiders groeit als kool. De teller staat na anderhalf jaar ruim boven de driehonderd leden en daarmee kan een officië brache-erkenning worden gegeven.

‘Frites mogen best wat gezonder’

Frietopia.nl is een website voor fritesliefhebbers. Leden kunnen recensies plaatsen en op die manier hun mening geven over frites. De oprichters hebben een bedoeling met de site. Ze hopen in de toekomst het bewust en verantwoord ‘frieten’ op de kaart te zetten.

Vraag naar luxe snacks neemt toe

Culinaire kroketten. Extra lekker en behept met een luxueuze, ambachtelijke uitstraling. Gemaakt van uitstekende ingrediënten. Ondanks de crisis, is dit luxe segment in opkomst. Een groeiend aantal consumenten kies voor kwaliteit. De sterkroket stijgt met stip. Een verkenning.

Conflicten franchise gaan vaak over geld

Ludwig & Van Dam advocaten in Rotterdam gaat in Snackkoerier een rubriek verzorgen, onder meer over de valkuilen van franchise. Ook in de fastservicesector is franchise immers een populair ondernemingsmodel. Het biedt legio voordelen, maar de nadelen blijven vaak onderbelicht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels