artikel

Snackkoerier 19

Fastfood

Snackkoerier 19

Snackkoerier 19

Broers al dertig jaar samen in snackbar

De broers Peter en Jack Joosen baten precies dertig jaar snackbar Gebroeders Joosen in Teteringen uit. Al die jaren werken ze al gebroederlijk samen. ‘We verschillen wel eens van mening, maar daar blijft het bij’, zegt Peter Joosen.

Frites steeds gezonder

Fritesfabrikanten hebben hun best gedaan om producten gezonder te maken. Ieder op zijn eigen wijze. In geen enkel geval heeft de smaak eronder geleden, zeggen ze. Wat is er allemaal gebeurd? En hoe reageert de markt?

Ondernemers en locaties gezocht

Het familiebedrijf bestaat 70 jaar en de betrokkenen weten zeker dat er in Nederland ruimte is voor groei. Febo zoekt daarom franchisenemers en locaties. Dit jaar kunnen in ieder geval vier nieuwe vestigingen worden toegevoegd aan het totaal, dat daarmee dichtbij de zeventig komt.

Gestage groei Burgermeester

Howel de marge op frites beter is dan op vlees, piekert Justus de Nijs van Burgermeester er niet over de goudgele aardappelstaafjes te verkopen. De focus blijft op de kwaliteitshamburger liggen. De laatste drie jaren heeft het concept zich bewezen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels