artikel

Snackkoerier4

Fastfood

Snackkoerier4

Snackkoerier4

Uytdehaage blijkt natuurtalent frites bakken

Oud-schaatser Jochem Uytdehaage, wereldkampioen én Olympisch kampioen, vermaakte zich zaterdag 19 februari prima bij Vis & Taria Vreugdenhil in Gouda. Hij bakte er lustig op los.

Bedrijf met uitstraling van multinationaal

Directeur Karel de Rooij behoort tot de derde generatie die leiding geeft aan het bedrijf. Remia groeide uit van een kleine margarinefabrikant tot één van de grootste spelers in vetten en sauzen op de Nederlandse markt.

‘Klok’ registreert gewerkte uren

Een registratiesysteem waarbij medewerkers met de vinger in- en uitchecken, brengt gewerkte uren feilloos in kaart. Hiermee kan de cafetariahouder het ‘morsen’ van minuten tegengaan. Is dat nodig of gaat het ook wel zonder deze prikklok nieuwe stijl?

Kom Us Aan! in Budel

Cafetaria-eethuis Kom Us Aan! in Budel opende begin dit jaar haar deuren. De luxe zaak van Gerrit en Isabelle van der Heijden heeft sindsdien over belangstelling niet te klagen. De eerste weken waren veelbelovend, zo vertellen de eigenaren. ‘Dit biedt vertrouwen voor de toekomst.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels