artikel

Aanbevolen

Fastfood

De snackwereld heeft met de Cafetaria Top 100 een prachtig mooie competitie. Echt! Het zet de cafetariabranche goed op de kaart, belangrijk voor het imago. Met deze lijst van honderd toppers geeft de branche het signaal af dat ze zowel de kwaliteit van de producten als de klantvriendelijkheid serieus nemen.

Aanbevolen

Waarom zou u zich niet inschrijven? Er zijn natuurlijk best argumenten te bedenken waarom je deze kans voorbij laat gaan (druk, er nog niet klaar voor, het juist personeel ontbreekt, een verbouwing etc). Allemaal begrijpelijke en legitieme redenen. Maar ik vind dat een ondernemer zichzelf daarmee tekort doet. Al deze plausibele argumenten weerhouden een klant er toch ook niet van om bij u de zaak in stappen. Om mee te doen heb je wel lef nodig. Want je stelt je natuurlijk kwetsbaar op. Maar kijk eens naar de winstpunten: het levert veel kostbare informatie op. De ondernemer krijgt inzicht in wat een klant (in dit geval de mystery shopper) van zijn bedrijf vindt. Bovendien is meedoen leuk en goed voor de teambuilding. Dus ga naar www.cafetariatop100.nl en schrijf je in! Van harte aanbevolen.

Oja, niet iedereen kan nummer één worden: maar na die nummer één excelleren wel 99 andere fantastische cafetariabedrijven in de Top 100.

Harrie LeijtenHoofdredacteur Snackkoerier

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels