artikel

Snackkoerier 20

Fastfood

Snackkoerier 20

Snackkoerier 20

Uitgelaten stemming in Brothers

Op het poidum pinkte Veer Wolters een traantje weg toen bekend werd dat Preuverie De Toren de allerbeste is. ‘Dit is mooi, dit is mooi’, was het enige dat de gelouterde ondernemer wist uit te brengen.

‘Sommige vestigingen barsten uit hun voegen’

De crisis en de gezondheidsrage spelen McDonald’s Nederland geen parten. Het jubileumjaar 2011 is een ‘heel mooi jaar’ en de groei van het aantal vestigingen zal vanaf 2013 toenemen. Algemeen directeur Jo Sempels:’ De vraag is er en wij spelen daar op in.’sw

Ultralang als antitrend

Ze passen maar net in ‘het mandje, de ultralange en zware frikandellen, oorspronkelijk afkomstig uit België. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het niet, maar ze zijn opvallen en aantrekkelijk voor klanten die eens gek willen doen.

‘Döner kebab versus curryworst’

Dagelijks vliegen er in Duitsland twee miljoen broodjes döner kebab over de toonbank. Is de opkomst van de döner een bedreiging voor de oer-Duitse curryworst?

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels