artikel

Duurzaamheid verantwoord frituren

Fastfood

Levensduur: Door bewuster met de kwaliteit van uw vloeibaar frituurvet om te gaan, haalt u het uiterste uit de levensduur van uw frituurvet. De gemiddelde levensduur van vloeibaar frituurvet is dan nagenoeg gelijk aan die van vast vet. Bewustwording van de kwaliteit van het frituurvet leidt ook tot een kwalitatief beter eindproduct voor de consument. […]

Levensduur:

Door bewuster met de kwaliteit van uw vloeibaar frituurvet om te gaan, haalt u het uiterste uit de levensduur van uw frituurvet. De gemiddelde levensduur van vloeibaar frituurvet is dan nagenoeg gelijk aan die van vast vet. Bewustwording van de kwaliteit van het frituurvet leidt ook tot een kwalitatief beter eindproduct voor de consument.

Dichtheid:

Vloeibaar frituurvet heeft een andere dichtheid. 10 kilogram vast frituurvet staat gelijk aan circa 10,7 liter vloeibaar vet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels