artikel

Finaledag Top-100 wordt knalfeest

Fastfood

Maandag 30 oktober is in Den Bosch de uitreiking van de Cafetaria TOP-100 Awards 2006/2007. Aanmelden voor dit feestelijke evenement kan tot 1 oktober.
Nu aanmelden…

Finaledag Top-100 wordt knalfeest

Finaledag Top-100 wordt knalfeestHet feest wordt opgeluisterd met optredens van Marianne Weber en de Gebroeders Ko.Centraal tijdens de dag, die 30 oktober op de beurs Horecavak Brabant wordt gehouden, staat natuurlijk de bekendmaking van de winnaar van de Cafetaria Top 100.

Nieuw dit jaar zijn de categorieprijzen voor schoonste cafetaria, beste marketing en beste service en gastvriendelijkheid. Binnen elke categorie worden drie cafetaria’s genomineerd.

De uitreiking moet vooral een feestelijke middag worden. De organisatie heeft zangeres Marianne Weber en de Gebroeders Ko (carnavalshit: Broodje Frikandel) weten te strikken.

Tijdens de dag komen ook serieuze zaken aan bod. Koninklijk Horeca Nederland en onderzoeksbureau Foodstep presenteren de resultaten van een groot fastfoodonderzoek. Het is de bedoeling dat ondernemers een idee krijgen wat de komende tien jaar gaat brengen voor de branche.

U kunt aanwezig zijn bij de bekendmaking van de beste cafetaria’s. Dat kan door het invullen van een formulier. De toegang is gratis.

De Cafetaria Top-100 Awards worden mede mogelijk gemaakt door:

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels