artikel

Geef uw bedrijf op voor duurzame verkiezing

Fastfood

Welk fastservicebedrijf heeft de zaken het meest duurzaam op orde? Wie heeft het meeste oog voor een duurzaam personeelsbeleid, het voorkomen van zwerfafval, vermindering van energieverbruik en verantwoord frituren? Dat bedrijf wordt op de Horeca 2010 bekroond met de titel Duurzaamste Fastservicebedrijf van het Jaar. Opgeven kan tot 20 juli.

Geef uw bedrijf op voor duurzame verkiezing

Een voorlichtingsteam bezoekt de komende tijd zo’n 1200 bedrijven om informatie te geven over de wedstrijd en het convenant dat KHN namens de sector heeft afgesloten. Daarin geeft de sector aan zich hard te maken voor een schoner Nederland. Aanleiding voor zowel de verkiezing als het convenant is het feit dat bezoekers van fastservicebedrijven relatief veel zwerfafval laten slingeren.

Wedstrijddeelnemers krijgen een promotiepakket om hun klanten te informeren en een boekje met duurzaamheidstips. Kors van der Wolf, projectleider van Nederland Schoon: ‘Zwerfafval is ergernis nummer 1 in Nederland. Met deze verkiezing laten ondernemers in hun eigen omgeving zien dat zij staan voor duurzaam ondernemen.’

Deelname is gratis. Inschrijven kan via www.duurzaamste-bedrijf.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels