artikel

Maak gratis kennis met Snackkoerier

Fastfood

Snackkoerier is al bijna 25 jaar het toonaangevende vakblad voor de fastfoodbranche en met name de cafetariasector. Naast het nieuws en de achtergrondverhalen betreffende de cafetariasector is er ook ruimschoots aandacht voor een gezonde portie ijs, of dat nu ambachtelijk schepijs, softijs of handijs betreft. Snackkoerier staat er middenin. U kunt nu vier maanden lang kennis maken met Snackkoerier.

Maak gratis kennis met Snackkoerier

U kunt nu vier maanden lang kennis maken met Snackkoerier. Geheel gratis en vrijblijvend want aan het eind van deze periode stopt het abonnement zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Als klap op de vuurpijl doet u ook nog eens mee aan de verloting van een prachtige Tauris Cubana 50 black Scooter ter waarde van € 1490,-

Bent u al abonnee? U heeft er vast net zo’n hekel aan als wij. Al die acties waarbij nieuwe abonnees een cadeau krijgen of iets kunnen winnen. En ik dan, denkt u als trouwe abonnee krijg ik niks? Voor u hebben we ook goed nieuws. Vul dit formulier in en u doet ook mee aan de verloting.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels