artikel

Snackkoerier 10

Fastfood

Snackkoerier 8

Snackkoerier 10

Mac Kampen meest duurzaam

Het McDonald’s restaurant in Kampen is tijdens de finale in Aalsmeer uitgeroepen tot Duurzaamste Fastservice Bedrijf 2011. Het restaurant van Sjoerd-Jan Feenstra, verkozen uit ruim 375 bedrijven, is beoordeeld op diverse onderdelen.

Zwerts controleert iedere frites-aardappel drie keer

Friture Martin Zwerts werd door de Stichting Frietopia uitgeroepen tot Beste Friettent van Nederland 2010. Het was de tweede keer dat Zwerts won. Als de titel ‘Meesterfritesbakker’ bestond, zou hij er zeker voor in aanmerking komen. Interview over het bakken van de beste frites.

Meest verkochte frisdrank ter wereld

Dat Coca-Cola de meest gedronken frisdrank ter wereld zou worden, lag bij de start niet voor de hand. in eerste instantie was de drank bedoeld als een soort medicijn.

‘We verkopen meer sushi’s dan snacks’

Als restaurateur koos hij voor de overstap naar een cafetaria om zijn kinderen van zes en zeven vaker te kunnen zien. Maar Jim Huang wilde wel sushi’s blijven maken. Daarom kreeg zijn cafetaria in Vught de naam De Toren Snacks & Sushi’s.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels