artikel

Snackkoerier 11

Fastfood

Snackkoerier 11

Snackkoerier 11

Gasten La Venezia in Helmond bijna geplet

Een auto-ongeluk in Helmond kostte bijna get leven van twee gasten van cafetaria La Venezia van Erik Muller. Wel werden hun net geparkeerde auto’s geplet, doordat een van de auto’s het cafetariaterras op vloog. Volgens Muller is dit al de vierde keer dat op het gevaarlijke kruispunt een ongeluk gebeurd waarbij gasten in gevaar werden gebracht.

VWA-controles op het web

De Resultaten van VWA-inspecties van fastfoodketens komen eind dit jaar onder de formulenaam op internet te staan.

Wachttolerantie van een Kwartier

Het ijs van Succes in Norg is razend populair. Op drukke dagen vormt zicht een rij van zo’n twintig meter tot buiten de zaak “Er zijn zelf klanten die dertig kilometer omrijden voor een softijsje”, zegt Niko Papadopoulos, eigenaar van cafetaria-ijssalon-lunchroom Succes. “Mooi hè.”

‘Juíst tijd voor een nieuwe formule’

Happy Food is een nieuwe ster aan het formule-firmament. Guido de Moor, oud-manager van ponder meer Foodmaster, maakt sinds begin dit jaar een vliegende start. De keten telt al zeven deelnemers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels