artikel

Snackkoerier 11

Fastfood

Snackkoerier 11

Snackkoerier 11

Perfecte locatie om droom te verwezenlijken

Half mei kwam de droom van Lia Teuling uit, ze opende haar eigen ijssalon Lavinia. De 45-jarige handelde snel toen half maart het pand in Vught vrijkwam waar ze al jaren op aasde. ‘Dit is een perfecte locatie voor een ijssalon, een mooi oud pand op een drukke plek dat goed in de zon ligt.’

Preventiegeld beschikbaar

Cafetariahouders kunnen de helft van hun veiligheidsinvesteringen terugkrijgen. Een pilot loopt.

‘Omzetstijging dankzij switch’

Frans Lunenburg stapte evenals veertien andere ondernemers over van HapSnap op Kwalitaria. Hij deed dat anderhalf jaar geleden. De hiermee gepaard gaande verbouwing vergde een investering van €70.000,-. Het resultaat mag er zijn. ‘Onze omzet steeg met 25 procent.’

Presteren ondanks beperkingen

Ruim vijf jaar geleden was cafetaria De Brug in Zwijndrecht op sterven na dood. Rinus van Lonkhuizen zag desondanks goede mogelijkheden met het kleine houten pand en kocht de zaak. Hij haalde zijn gelijk. Gezien de beperkingen presteert de zaak uitstekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels