artikel

Snackkoerier 12

Fastfood

Snackkoerier 12

Snackkoerier 12

Oranjefans aan de frikandel

Op de oranjecamping in Bern gingen er na de wedstrijd Nederland-Italië in twee uur meer dan achthonderd frikandellen en evenzoveel porties patat doorheen. Gabriël Stekelenburg uit Rosmalen heeft het naar zijn zin. “Het is hard werken, maar ook een prachtig feest”

Gezond frituren stagneert

De helft van de cafetaria’s frituurt in verantwoord vet, net zoveel als een jaar eerder. KHN en het voorlichtingsbureau Margarine Vetten en Oliën (MVO) betwijfelen dit cijfer.

Virtueel snacken op Hyves.nl

Netwerken of zo u wilt communities op internet winnen aan belang. Neem Hyves.nl, met zo’n 6,6 miljoen leden. Op deze vriendensite hebben ook cafetaria’s een plaats gevonden. Dat levert interactie met klanten en bekendheid op. Maar wat heb je er aan?

Graantje meepikken met snoep

Vorig jaar snoepte Nederland voor bijna €3,1 miljard weg. Een kwart van die bestedingen heeft plaats in het zogenaamde out-of-homekanaal, voor het merendeel in tankstations. Cafetaria’s kunnen een graantje meepikken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels