artikel

Snackkoerier 13

Fastfood

Snackkoerier 11

Snackkoerier 13

Ondernemer is gesol beu

Snackwagenondernemer Frank van Flierenburg is het gesol door de gemeente Dronte beu. Hij eist een vaste standplaats waar ij een behoorlijke boterham kan verdienen.

KHN tegen, de achterban lijkt voor

De resultaten van hygiënecontroles door de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit worden volgend jaar openbaar. KHN is mordicus tegen. Maar hoe zit het met de ondernemers zelf? Snackkoerier sprak twee cafetariaformules en een aantal individuele cafetariaondernemers.

Wie wil er bij ons werken?

Personeelstekorten beginnen de fastservicesector parten te spelen. Ook in de vakantieperiode kan het lastig zijn om medewerkers te vinden. Vel jongeren willen zich niet al te lang binden of geven de voorkeur aan andere branches of prefereren vrije tijd.

Pomm’s: ambachtelijke snacks met hip jasje

Met Pomm’s hebben de ondernemers Niels Tijthoff en Ruud Boeve een vernieuwend concept op de markt gezet. Niet alleen kiezen ze voor biologische en verse producten, ook houden ze het hele traject in de gaten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels