artikel

Snackkoerier 14-15

Fastfood

Snackkoerier 14-15

Snackkoerier 14-15

Exki verbaast de klant

De eerste Nederlandse vestiging van de gezonde fastfoodformule Exki heeft half juli haar deuren geopend in Den Haag. Exki, eigendom van Joep van Haaften en Servaas Vehmeijers, heeft een prima openingsweek met naar schatting zo’n 1500 bezoekers achter de rug.

‘Mikken op een breed publiek, daar geloof ik in’

Erik van Wijk heeft zijn kwartet compleet. De 42-jarige ondernemer uit Nunspeet opende onlangs zaak nummer vier: AnyTyme Snack & Dine Raalte. Het betreft een luxe cafetaria en een sfeervol gedeelte om te lunchen en dineren onder één dak.

Softijs met Lepelfruit: een zomerse primeur

Een nieuwe variant op het gebied van softijs: Frutz. Deze naam staat voor softijs met Lepelfruit. Gezond, vers, lekker en eens wat anders, zegt Patrick Nieuwveld van Snackcorner Nieuwveld in Hoogvliet. Hij was betrokken bij de ontwikkeling. ‘Dit past helemaal in deze tijd.’

Flinke omzetstijging door televisieprogramma

In 48 uur werden het restaurant en de snackbar van Arold en Anneke Zwoferink in Diepenheim omgebouwd tot één ruimte: een luxe cafetaria. Hun deelname aan het televisieprogramma HerrieXXL was zwaar, maar heeft het ondernemersduo veel gebracht. ‘Onze omzet is met 30 procent gestegen.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels