artikel

Snackkoerier 14/15

Fastfood

Snackkoerier 14/15

Snackkoerier 14/15

Pizza’s tegen bodemprijzen

Een pizza voor €3,99 of drie voor een tientje. Domino’s Pizza gaat met haar concept In&Out pizza’s tegen bodemprijzen aanbieden. De pilotstore aan de Veemarkt, nabij het station in Hoorn, is de eerste ter wereld.

‘Gouden toekomst in het verschiet

De fastservice-sector heeft de toekomst. Dat stelt Jan-Willem Grievink, directeur van Foodservice Instituut Nederland (FSIN). De branche is volop in beweging en heeft alle kansen.

Koffie geen Mac-wapen

McDonald’s Nederland ziet koffie niet als effectief wapen om de fastservice-markt aan te zwengen. Ondanks de potentie om de omzet in de vestigingen tussen 14.00 en 17.00 uur te versterken en nieuwe doelgroepen te trekken.

Koken voor het oog van de gast

De Tia’s hebben het Cookers ingeruild voor een door hun zelf ontwikkeld concept Bon Chef. Het resultaat is een kruising tussen La Place en Viapono (de keten met Italiaans eten). Een Foodstore waarbij het eten met cafetariasnelheid voor de ogen van de gast wordt bereid. ‘Ons assortiment is uitgebreider dan Vapiano en we werken sneller dan La Place.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels