artikel

Snackkoerier 18

Fastfood

Snackkoerier 18

Snackkoerier 18

Topkoks azan op aloude succes snackbar

De fastservicebranche zit op goud. Lage prijzen en snelle service zijn de twee succesfactoren waar de cafetaria’s al sinds jaar en dag hun voordeel mee doen.

Antigriepmaatregelen bij Anne & Max

Ondanks dat het ziektebeeld van de Mexicaanse griep lijkt mee te vallen, verwacht minister Ab Klink dat 20 tot 30 procent van de bevolking tegelijkertijd ziek zal zijn. Wobbe van Zoelen van Coffee & Sandwich Café Anne & Max nam alvast een aantal preventieve maatregelen om ziekte zoveel mogelijk te voorkomen.

Starters doen niet aan doemdenken

Is het in crisistijd wel verstandig om een nieuw bedrijf te beginnen? Starters kunnen met ene goed concept en een juiste voorbereiding zeker bestaansrecht verwerven.

Snel Italiaans voor scherpe prijs

Snel, fris en gezond. Sleutelwoorden voor de nieuwe formule Go Pasta die is ontwikkeld door Helga van der Horst en Michaël Eckhart. Het concept is uit te voeren als stand alone-vestiging en als zeer betaalbare shop in shop, en zo ook geschikt voor cafetaria’s.