artikel

Snackkoerier 18

Fastfood

Snackkoerier 18

Snackkoerier 18

Pizzabaas gaat undercover

Hans Miete, de nieuwe directeur van New York Pizza, is op een wel heel bijzondere manier ingewerkt bij de pizzaketen. Hij ging undercover werken in de winkels.

Fabrikant krijgt steeds meer een adviesfunctie

Als cafetaria’s beter op snackmomenten inspelen, kunnen ze 5 tot 10 procent meer omzet met snacks maken.

Huisgemaakt scoort

Zelfbereid past in deze tijd. Ondernemers die zelf frites, snacks of ijs bereiden mogen doorgaans rekenen op waardering, klandizie en omzet. Ook als zij slechts enkele producten bereiden. Welke successen worden er geboekt en hoe zijn ze te verklaren?

Zweedse hamburgerketen Max voorloper in duurzaamheid

De Zweedse hamburgerketen Max maakt sinds 2007 serieus werk van duurzaamheid. Het is het eerste en nog steeds het enige fastfoodbedrijf ter wereld dat de Co2-uitstoot van ieder gerecht op de menukaart bermeldt.