artikel

Snackkoerier 19

Fastfood

Snackkoerier 19

Snackkoerier 19

Pleidooi voor snackbar

De cafetaria moet verrassender, verser en ambachtelijker worden, wil ze overleven. Dat was de boodschap van schrijver/dichter Bart Chabot en ‘kokoloog’ Pierre Wind op 11 september, tijdens de presentatie van hun boek Patatje Oorlog en de uitreiking van de eerste snacksterren.

Kippentroep en carpaccio

Lunchroom en cafetaria in één ruimte. Met zelfbereide gerechten, een groot aanbod broodjes maar ook frites en snacks. Peggy van Biesen en Monique Verkuijlen gingen half augustus in Heeswijk-Dinther van start met Halte 5.

‘Nu kan ik eigen ideeën kwijt’

Uit onvrede stapte Sheng Chen op bij Big Snack. Hij startte zijn eigen formule, Big Bread in Tiel. Een paar maanden geleden opende hij een tweede vestiging, de derde volgt in december.

‘Gezonde’ patat met gratis fruit

Snacks to Go in Enschede zet fors in op gezond. Dat zie je terug in het concept van de nieuwe fastfoodzaak. ‘Verantwoord snacken heeft de toekomst, maar de consument blijft gek op patat. Met deze formule springen we daar op in’, zegt Esmee Jabli van Snack to Go.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels