artikel

Snackkoerier 2

Fastfood

Snackkoerier 2

Snackkoerier 2

Geen prijsverhogingen meer geld in marketing

FHC Formulebeheer stuurde in november al een brief naar snackfabrikanten en leveranciers. Directeur Ralph Markwat van het moederbedrijf van cafetariaformules Foodmaster en Family stelde daarin dat prijsverhogingen onacceptabel zijn.

Creatiever met snacks

Een kleine, groeiende groep cafetariahouders spant zich in om meer te doen met snacks. Door ze op creatieve wijze te bereiden en alternatieven voor het ‘gewone werk’ aan te dragen, stimuleren ze de verkoop. Wat is er zoals mogelijk en wat levert het op?

Veel noviteiten op levendige Horecava

Op de beursvloer van de Horecava viel weinig te merken van de economische dip. Er waren niet alleen leuke variaties op bestaande producten en snacks te bewonderen, maar ook introduceerden leveranciers voor hen compleet nieuwe producten.

Colijn Snacks Broodjes Vis kan nog 10 procent plussen

Maarten Colijn jr. nam de zaak negen jaar geleden over van zijn vader. Met succes. Colijn Snacks Broodjes Vis eindigde als achtste in de Cafetaria Top 100 van 2011-2012. ‘Deze zaak zit qua omzet nu bijna aan zijn top. In de toekomst wil ik beginnen met een tweede zaak.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels