artikel

Snackkoerier 24

Fastfood

Snackkoerier 24

Snackkoerier 24

Supermarkt snoept omzet weg

Cafetaria’s met een supermarkt in de omgeving die op zondag open is, leveren omzet in. Het gaat soms om substantiële bedragen die oplopen tot zo’n €350,-, zo leert een telefonische rondvraag.

Minder marge, minder stress

Je boeltje pakken en beginnen in een ander land. Wie denkt er niet aan? Henri Verhoef deed het. De eigenaar van de Nederlandse fastfoodzaak WattaBurger aan Kaya Isla Ribo op het Bonaire vertelt over zijn ervaringen.

Kersttaarten: een welkome aanvulling

IJssalons die in de winter openblijven, spelen vrijwel alemaal in op de feestdagen. IJstaarten, bavarois en andere desserts gaan veelvuldig over de toonbank. Wat zijn de verwachtingen in crisistijd en hoe moet je omgaan met de concurrentie van de supermarkt?

Een plek voor elk moment

Zij zat in het onderwijs, hij was kok. De beroepen van Gerry en Boudewijn Bleeker sloten slecht op elkaar aan. Daarom besloten ze een eigen zaak te binnen in Sint Annaparochie. Een leegstaande kapsalon werd omgetoverd tot een cafetaria annex lunchroom. Eethus De Kaai was geboren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels