artikel

Snackkoerier 3

Fastfood

Snackkoerier 3

Snackkoerier 3

Verbod vast vet onmogelijk

De oproep van de Consumentenbond voor een verbod op vast vet, is onhaalbaar. Dat zegt voorlichtingsbureau Margarine, Vetten en Oliën.

Echt niet klein te krijgen

Nierproblemen, scheiding, kredietcrisis, verbrijzeld scheenbeen en een kapotte knie. Colin Mulder krijg je er niet zomaar onder. Integendeel. De 43-jarige snackbarhouder uit Kampen ging in oktober van start met een tweede zaak. Zijn omzet stijgt jaarlijks met 15 tot 20 procent.

‘Ik ben soms te streng’

Dennie van Dongen haalde in één jaar de diploma’s Medewerkers Fastservice en Bedrijfsleider Fastservice. En passant trouwde de Domino’s Pizza-manager, en eind augustus startte hij ook een eigen vestiging van de pizzaketen.

Choco, choco and cheesecake

Wat zijn dit jaar de trends op het gebied van ambachtelijk ijs? Snackkoerier vroeg het aan ijsbereiders en toeleveranciers, die net terug waren van ’s werelds grootste ijs- en banketbeurs, De Sigep in Rimini.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels