artikel

Snackkoerier 3

Fastfood

Snackkoerier 3

Snackkoerier 3

Tweede vestiging, honger naar drie

De Verhage die Fabiënne en Robert Overhand vorig jaar in Ridderkerk openden, is een van de kleinste vestigingen van de keten. Voor het paar is het de tweede cafetaria naast de vestiging in Barendrecht, waar Robert vijftien jaar geleden als ondernemer begon. ‘Daar loopt het op rolletjes en we zochten een uitdaging’, aldus Fabiënne.

Lifeline Food & Drinks: nieuwe naam nieuwe koers

Co Snijders en Arie Klootwijk verbouwden hun kleine afhaalcafetaria Foodshop Lifeline in Ridderker tot een strak en kleurrijk bedrijf waar de gast ook een menuutje of plate kan nuttingen. Door een naastgelegen winkelpand bij het bedrijf te trekken, creëerden ze een zee van ruimte zowel voor als achter de schermen. Dat komt ook de cateringactiviteiten ten goede.

Subsidie voor een veiliger bedrijf

Jacky Guo trof maatregelen die de veiigheid van hem en zijn medewerkers ten goede komen. Dankzij subsidie blijven de kosten beperkt.

Gemak met ‘digitale diabak’

Een overgroot deel van de cafetaria’s in Nederland prijst het assortiment aan met de bekende diabakken. Als het aan Jeffrey Brouwer en Richard Deighton ligt, gaat daar snel verandering in komen en hangen er straks overal beeldschermen van hun bedrijf LCDMenu.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels